10 alakbarát étel, amitől olcsóbb lesz a diétád

dec. 21 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Nem kell, hogy a fogyókúra feltétlenül drága legyen, bár sokan úgy gondolják, hogy a diétához/életmódváltáshoz csupa költséges alapanyagra van szükség. Akadnak azonban olyan olcsó és hatékony ételek, melyekről sokan elfeledkeznek, noha valójában fillérekből szuper támogatást nyújtanak a diétának.

A legjobb olcsó alapanyagok, amikre szüksége van a szervezetednek

Ha változtatni akarsz, nem a cukormentes és gluténmentes címkéket kell keresned, melyek jellemzően valóban drága ételekre kerülnek (ráadásul ezek sokkal több zsírt is tartalmaznak). Sokkal takarékosabban és eredményesebben fogyókúrázhatsz, ha ezek helyett ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag, nyers alapanyagokat vásárolsz. 

Mutatunk néhány olyan ételt, mely kedvező áron kapható és csaknem egész évben, ráadásul egészséges és laktató fogásokat lehet belőle készíteni, így tökéletes diétázók számára, sőt, néhány drága táplálékot is kiválthat. Ha fogyókúrára készülsz, válassz ezek közül, és így csak te leszel karcsúbb, nem pedig a pénztárcád.

 

10. Máj

A májjal vasat, D- és A-vitamint pótolhatsz. Noha sokan azt hiszik, nem fér bele a diétába, valójában akár pirítva, házi pástétomként vagy zöldséglevesbe főzve is fogyaszthatod.

 

9. Mirelit spenót

A mirelit spenót éppen olyan jó, mint a friss, sőt, a bébispenótnál jobb a rost- és ásványianyag-tartalma. Fagyasztott, ízesítetlen zöldségeket bármikor használhatsz!

 

Még nincs vége. LAPOZZ!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: