10 férfi sztár, akik extrém átalakuláson estek át az elmúlt években

máj. 04 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Elhagyni a cukrot, nehéz kilós súlyzókat emelni, lemondani a kedvenc dolgaidról, korán reggel kilométereket futni – aki “csak” le szeretne fogyni 10 kilót, az el sem tudja képzelni, milyen egy akcióhős-szerepre készülő ember élete. Most megmutatjuk ,ki mit tett 1-1 szerep kedvéért.

10. Paul Rudd

A színész, akit a Jóbarátokban láthattunk először felbukkanni, a 2015-ös A hangya című szuperhősfilm kedvéért kezdett bele komoly fitnesz erőnlét kialakításába.

„Még sosem csináltam ilyen kemény és hosszú edzésprogramot”

– nyilatkozta később a People-nak. Paul egy teljes évre száműzte az étrendjéből a szénhidrátot (ezt ti ne próbáljátok ki otthon!) és az alkoholt.

„A Chris Pratt-féle megközelítést alkalmaztam. Mondj le mindenről egy évig, amit eddig élveztél és, ha végigcsináltad, akkor eljátszhatsz egy hőst.”

Meglehetősen szélsőséges hozzáállás, amit senkinek nem javasolunk!

9. Kevin Hart

A stand-up komikusok általában nem ennyire kigyúrtak, mint Kevin; ő régebben is figyelt az alakjára, de mint utólag mondta, valójában nem volt igazán jó formában. 2016-ban kezdett személyi edzővel dolgozni, sima edzőtermi súlyzókkal, kiegészítőkkel és gépekkel, valamint rendszeresen jár futni. Az eredmény olyannyira szembetűnő, hogy Usain Bolt, a világ leggyorsabb embere őt nevezte példaképének.

„Amikor korán reggel kell edzenem, mindig az jut eszembe, hogy Kevin nem sportoló és mégis minden hajnalban felkel, hogy eddzen. Én pedig sportoló vagyok, tehát nekem muszáj felkelnem!”

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: