Ezzel a 10 jellel ordít a tested, hogy hatalmas a baj!

feb. 02 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Tested rengeteg apró jellel tudathatja veled, hogy valami nincs rendben. Szervezetünk egyensúlya rendkívül érzékeny és ha ez felborul, számos problémához vezethet. A hiánybetegségeknek komoly következményei lehetnek, ezért fontos, hogy odafigyelj TE is az árulkodó jelekre, mert nagy baj származhat belőlük! Összegyűjtöttünk 10 jelet, amelyet ha a szokásosnál sűrűbben érzel, érdemes orvoshoz fordulnod és laborvizsgálatra menned.

10. Törékeny körmök és haj

Ezek arra utalnak, hogy a D-vitamin vagy a kalcium hiányzik a testedből. A törékeny körmök és a haj csak azt jelenti, kell fogyasztani több D-vitaminban és kalciumban gazdag élelmiszert. Egy példa, amely a következőket tartalmazza: a tej, hüvelyesek, burgonya, búzacsíra, teljes kiőrlésű gabonák.

 

 

9. Vágy a savanyú ételek után

Ha savanyú ételekre vágysz minden látható ok nélkül, ez csak azt jelentheti, hogy a máj és az epehólyag kiegészítő stimulációra vágyik. A legjobb ha egyszerűen többet fogyasztasz vörös áfonyából és citromból.

 

8. Száraz bőr általánosan

Ha úgy érzed, száraz a bőr az egész testeden, az nagyon is jelzi az E-vitamin hiányt. Egyél több E-vitamin tartalmú ételt, mint a növényi olajokat, olajos halat és dióféléket.

 

 

Lapozz!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: