Lehet hatékonyan életmódot váltani 15 évesen is! Brigi elárulta, hogy csinálta

aug. 11 | 1. oldal - fitnesslife.hu

15 évesen is lehetsz erős,kitartó,ha változtatni szeretnél megtudod csinálni !

Brigi 34 kilótól szabadult meg

A változtatásra 2014-ben vettem rá magam. Két oka volt. Az egyik az, hogy az anyukám is nagyon sokáig próbálkozott mindenféle módszerrel, hogy lefogyjon, aztán elmerészkedett edzeni és pozitív élményekkel tért vissza, ami miatt nekem is felcsillant a szemem és ki akartam próbálni magam a sport terén is komolyabban.

A másik ok pedig az volt, hogy kezdtem észrevenni, hogy nem normális a testtömegem, ami miatt hamar fáradok és nehezebb még a légzès is. Nem voltam egészséges. Ezt az követte, hogy anyukám unszolására én is elmentem vele a helyi edzőterembe.

Először féltem, hogy szégyenérzetem lesz és nem fog menni már rögtön az elején. Elbújtam a leghátsó sorban és úgy vártam az első órámat. Mindezek ellenére kellemeset csalódtam magamban, miután letelt az izzasztó 60 perc. Nem adtam fel és a botladozások ellenére sikerült túlteljesítenem magamat. Mondhatni az első edzés volt számomra az első sikerem és nagyon élveztem. Az edző rögtön rengeteget segített és szerintem jobb helyet nem is találhattam volna a formálódáshoz. A közösség barátságos volt és felszabadított. Élveztem minden percét.

Motiválni rengeteg dolog képes volt és még máig is motiválnak

Elsők között talán az ösztönzött, hogy régebben nehezen találtam magamra való ruhát vagy éppen, ami nagyon tetszett és szívesen hordtam volna egyáltalán nem állt jól, a másik pedig, hogy még a méretemben sem találtam.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: