15 testépítő bizonyítja, hogy húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

okt. 03 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Ez a 15 vegán testépítő az élő bizonyítéka annak, hogy anélkül is lehetsz izmos, hogy húst és állati eredetű termékeket ennél. Szóval te is áttervezheted az étrendedet és beiktathatsz nyugodtan húsmentes/vegán napokat vagy akár el is hagyhatod a húst, tojást és tejtermékeket – ha figyelsz a fehérjebeviteledre, minden rendben lesz.

15 testépítő bizonyítja, hogy húsmentes életmód mellett is lehet izmosodni

Ha meghallod a vegán szót, valószínűleg testépítés az utolsó gondolat, ami eszedbe jut. Pedig lehet ám úgy is edzeni és izmot építeni, hogy nem eszel semmilyen állati eredetű alapanyagot. Találtunk 15 olyan bodybuildert, akik ezt az életmódot folytatják.

 

Mi a különbség vegetáriánus és vegán között?

Vegetáriánus alatt a hétköznapi szóhasználatban olyan embert értünk, aki nem eszik húst.
Vegán vagy szigorú vegetáriánus csak növényi eredetű ételeket fogyaszt, kerül minden állati eredetű összetevőt (hús, tojás, tejtermék)

 

Egyre többen kezdik mellőzni a húst, tojást, tejtermékeket az étrendjükből, ráadásul nem is olyan régen még a Google is arra kérte az embereket, hogy egyenek kevesebb húst, mert az állati eredetű termékeknek a legnagyobb az ökológiai lábnyoma.

Dr. Mark Tarnopolsky, táplálkozási szakértő szerint növényi alapanyagokkal bevihetőek a teljes értékű fehérjék, ám oda kell figyelni arra, hogy többféle hüvelyest, gabonát és olajos magvakat fogyasszon az, akinek ez a célja.

Íme, a vegán testépítők:

15.

 

14.

 

13.

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: