17 tipp, amelyek betartásával garantált a fogyás

okt. 01 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Minden kezdet nehéz. Nézegetjük a naptárt, mikor is lehetne ideálisan elkezdeni egy fogyókúrát. Halogatunk egyre, mindig akad egy kifogás, amiért érdemes elhalasztani a diétát. Ha apró lépésekkel kezdjük a változtatást, akkor könnyebben kitartunk, és a kezdeti nehézségeken is egyszerűbben túllépünk. Ha betartod tanácsainkat, már az első hét után is komoly meglepetésben lesz részed.

1.Szolid kalóriacsökkentés

Ha igazi nagyevő vagy, csökkentsd a napi kalóriamennyiséget a felére. Ha viszonylag kiegyensúlyozottan, egészségesen táplálkozol, akkor a szokásos bevitt kalória háromnegyedére.

 

2. Bőséges folyadékpótlás

A víz fontos szerepet játszik a fogyásban. A víz teltségérzetet ad, nem érezzük üresnek a hasunkat.

 

3. Soha ne hagyj ki étkezést!

Ha kimaradnak az étkezések, az nem csökkenti a súlyt! Ha kihagysz egy étkezést, továbbra is éhes maradsz, így nagy valószínűséggel a következő étkezésnél a tervezettnél többet fogsz enni.

 

4. Mozogj minden nap!

Tévénézéstől még senki nem lett fitt! Kelj fel és kezdj el valami mozgást. Az edzéssel fokozd a kalóriaégetést. Annak érdekében, hogy gyorsan meginduljon a súlycsökkenés, iktass be napi 2 × 30 perc intenzív mozgást. Nem kell feltétlenül edzőterembe menni, keress videókat a neten vagy vedd elő a régóta porosodó DVD-ket. De kocogni is lehet, ha nehezen megy, akkor csak minimáltempóban.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: