2 egyszerű gyakorlat a formásabb mellizmokért

Júl. 14 | 1. oldal - fitnesslife.hu

indig mondjuk, hogy a felsőtestet sem szabad elhanyagolni – ez inkább a nőkre igaz, mivel az alsó test a problémásabb, viszont oda kell figyelni arra, hogy szép legyen az összkép. A következő 2 gyakorlat segít erősíteni a mellizmaidat, hatékonyan.

2 egyszerű gyakorlat a formásabb mellizmokért

Érthető, hogy a legtöbb embernek a kockás has és a kerek, feszes fenék elérése körül forognak a gondolataid és ez bizony az edzésterveken is meglátszik. Így hát, mint a nők többsége, hajlandó vagy feláldozni a mellizmok erősítését egy-két extra kitörésért, így viszont mi lesz a bikini felsődből kidomborodó dekoltázzsal?

A mellizmok megdolgoztatásának számos előnye van

Formát és ívet ad mellizmaidnak, erősíti és arányossá teszi a felső és az alsótestet, javítja a testtartást, csak hogy egy párat említsünk. Az utolsó kettő pozitívum továbbá csökkenti az izomzatodra (és csontozatodra) irányuló nyomást, ezáltal kevésbé leszel hajlamos a különböző sérülésekre. Az erős mellkas a mindennapokban is nagy segítség, hiszen ezáltal válsz képessé arra, hogy eltolj egy fűnyírót vagy hogy nehéz dolgokat is meg tudj emelni.
Arra nincs szükség, hogy egy teljes edzést kizárólag a mellizmok megdolgoztatásának szentelj, az is komoly hatást eredményez, ha pusztán kiegészíted eddigi edzésterved néhány mellizom gyakorlattal.

 

A maximális hatás érdekében próbáld ki az alábbi 2 klasszikus mozdulatsort! Lapozz >>

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: