Diéta & Fogyás

Íme, 2017 legnagyobb magyar fogyásai

A legnagyobb súlyvesztés 2017-ben Tóth Vera fogyása volt, de nemcsak az énekesnő büszkélkedhet új alakjával. Összeszedtük azok a magyar celebek, akik idén szabadultak meg a plusz kilóktól! Szuper motiváció lesz, érdemes végignézned 😉

2017 legnagyobb fogyásai

7. 2016 utolsó napjaiban adott életet gyermekének az énekesnő, Csemer Bogi. Boginak fokozottan oda kellett figyelnie az étrendjére, a várandósság utolsó hónapjaiban ugyanis terhességi cukorbetegséget állapítottak meg nála. Így nem is szedett fel túlságosan sokat: 16 kiló ment rá a szülés alatt, amit szeptemberig le is adott. 

 

 

 

6. Buday Péter sztárszakács, aki magas vérnyomással és kezdődő cukorbetegséggel is küzdött súlyfeleslege miatt, ráadásul naponta egy maréknyi pirulát szedett, idén szuper formába hozta magát. Fogyásáról nyáron nyilatkozott, akkor már 50 kilót sikerült fogynia, de célja volt további 20 kiló mínusz.

 

 

 

5. Zámbó Adrián fogyása miatt kamerák elé állt, hogy bíztassa sorstársait. “Mindig is hízékony voltam, szinte minden évben megpróbáltam csatát indítani a súlyfeleslegem ellen, de ezek az akciók kudarcba fulladtak. Februárban szakítottam a barátnőmmel. Az adta a végső lökést…Száztizenöt kilósan nem igazán voltam a csajok kedvence, úgyhogy muszáj volt lépnem, és hinni magamban. Úgy tűnik, jó úton járok: 115-ről 81 kilóra fogytam négy hónap alatt” – mesélte Adrián, aki egészségesen étkezik és hetente ötször jár edzőterembe.

 

 

Még nincs vége. LAPOZZ!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: