Szuper ingyenes program hétvégére, amivel magadért is teszel!

máj. 25 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Hétvégén megrendezésre kerül a III. Vegán Tavaszi Fesztivál, ahol rengeteg érdekességgel találkozhatsz. Jó hír, hogy a helyszín kutyabarát!

III. Vegán Tavaszi Fesztivál

A tavalyi és tavaly előtti év nagy sikerei után immár h3. alkalommal kerül megrendezésre a Vegán Tavaszi Fesztivál. A vegán mozgalom világszerte robbanásszerűen növekszik, hiszen a vegán életmód révén nemcsak tollas, szárnyas vagy épp csupasz földlakó társaikért tehetünk.

A termőföldek és az erdők területének csökkenése, illetve a gázkibocsátás is az ipari állattenyésztésre vezethető vissza, nem beszélve arról, hogy az ily módon keletkező – és vegyi anyagokkal, antibiotikumokkal és hormonokkal teli – trágya is súlyosan megterheli a talajt. Egyre többen jutnak arra a felismerésre, hogy a Föld megmentéséhez a veganizmuson keresztül vezet az út.

A legnagyobb hazai vegán rendezvény

A tavaszi vegán fesztivál a vegán mozgalom magyarországi legnagyobb éves rendezvénye ez. Vegán filmek, workshopok, előadások, standok a vegán életmód minden területéről. A tavalyi II. Vegán Tavaszi Fesztiválról készült VIDEÓT ide kattintva nézheted meg.

 

Időpont: 2017. május 28. vasárnap, 10:00-18:00
Helyszín: Anker’t Klub, Budapest, Paulay Ede utca 33.
Szervezi: Vegán Állatvédelem Egyesület

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: