4 tipp, amikkel élvezetessé teheted az edzéseket

ápr. 04 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Úgy érzed, hogy már kezdesz belefásulni a mozgásba? Már nem csinálod olyan nagy lelkesedéssel az edzéseket, mint az elején? Lehet, hogy csak egy kis változtatásra, újításra van szükséged ahhoz, hogy visszatérjen a kezdeti lelkesedés – ehhez adunk most néhány, egyszerűen megvalósítható ötletet:


1. Az élvezetes edzésekért ne félj változtatni!

Igazán szuper vagy, ha rendszeresen mozogsz, viszont, ha olyan sportot űzöl, amit amúgy ki nem állhatsz, akkor lehet, inkább érdemes lenne szétnéznek a sportok világában és egy olyat keresned, amit valóban élvezni tudsz. Hidd el, nagy a választék, biztosan találsz olyat, ami kedvedre való és jókedvűen tudod csinálni, nem nyűglődve.
Merj váltani, újítani!
Sokkal felszabadultabb leszel, ha nem ragaszkodsz a megszokott sémákhoz, hanem inkább szabadjára engeded a fantáziádat és új dolgokat próbálsz ki – legyen az a kangoo, a hot jóga vagy a terepfutás. Fontos, hogy megtaláld azt a mozgásformát, amit szívesen űzöl – a tested és lelked érdekében is. Ráadásul sokkal jobban tudsz fejlődni, ha nem a megszokott dolgokat csinálod, monoton módon.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: