5 alkalmazás, amitől bomba formába lendülhetsz

jan. 02 | 1. oldal - fitnesslife.hu

A sokféle, letölthető fitnesz-alkalmazásokkal lassan tele van a mobilunk. Ezeknek a programoknak a legtöbbje sajnos kizárólag a kardió és aerob edzésekkel, illetve a különféle fogyókúrás tervekkel foglalkozik. Akad azonban néhány olyan alkalmazás is, ami segíthet felturbózni az edzéstervedet és új ötletekkel is szolgálhat. Az alábbiakban ezeket mutatjuk be:

5 szuper fitness alkalmazás

Sokan egyszerűen vakon elkezdik letöltögetni az app-okat, hátha valamelyik pont jó és beválik. (Megjegyzem, hamar rá tud unni az ember…) 

Ezek az alkalmazások biztosan hasznodra válnak jövőre, ha a 2018-as évet fittebben szeretnéd tölteni. Minden alkalmazást megvásárolhatsz bankkártyával online, iPhonra és Androidra is egyaránt. A párszázas befektetés pedig kifejezetten jó lehet, ha tényleg komolyan gondolod az életmódváltást.

 

5. Fitness Point

Egy szuperokos edzésnapló, aminek segítségével könnyen összeállíthatod az edzéstervedet. Ez az applikáció több mint ezer gyakorlatot mutat be, minden egyes izomcsoport erősítésének esetében külön videó segít a helyes gyakorlat elvégzésében, amikkel magad is összeállíthatod a személyre szabott edzésterved. Ezenfelül naplót írhatsz minden egyes edzésedről, így nyomon tudod követni fejlődésed, sőt, még egy naptár is tartozik az alkalmazáshoz.
+1 tipp: Mérd meg magad centikben, hogy könnyebben nyomon tudd követni a fejlődésed! Az alkalmazásnak egy felhő alapú Pro verziója is a piacon van már, amiben stopper, és egy fejlődést mutató grafikon is található.

 

4. iMuscle 2

Az egyik legjobb grafikával rendelkező alkalmazás, ami elsőre úgy tűnhet, mint egy 3D-s, virtuális plasztikai sebészeti oktató anyag. Nemcsak rétegesen tudod elkülöníteni a mély tartóizmokat a többitől, hanem minden izomcsoporthoz találsz legalább 20 olyan gyakorlatot, amit súllyal vagy bármilyen más eszközzel tudsz fejleszteni. Az applikációhoz tartozik egy professzionális étrendtáblázat és edzésterv is, függően attól, hogy milyen eredményt szeretnél elérni.

 

 

Még nincs vége, LAPOZZ!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: