A gyors fogyás nem a csodaszereken múlik! Íme 5 nagyon hatékony gyorstipp, amit hajlamosak vagyunk elfelejteni

Júl. 17 | 1. oldal - fitnesslife.hu

A gyors fogyás nem a csodaszereken múlik. Nem kell legatyásodnod csak azért, mert a legdrágább kenceficék, tabletták, étrendkiegészítők, fehérjék, stb. hevernek a polcodon. Mert a végük általában úgyis az, hogy rájuk sem bagózol. Hiszen nem működnek. A legtöbb esetben minimális odafigyeléssel is nagyon gyorsan beindíthatod a fogyást. Íme 5 nagyon hatékony, és legalább ennyire egyszerű és hétköznapi tipp a gyors fogyáshoz, amikről hajlamosak vagyunk megfeledkezni.

 

Gyors fogyás csodaszerek nélkül

 

Az elegendő folyadékbevitel

A megfelelő folyadékbevitel elengedhetetlen az anyagcseréd megfelelő működéséhez, a megfelelően működő anyagcsere pedig elengedhetetlen a fogyáshoz. Inni tehát kell. Arról nem is beszélve, hogyha evés előtt elfogyasztasz egy nagy pohár vizet, jóval csökkentheted a bevitt kalóriákat, hiszen hamarabb eltelítődsz majd.

 

Egyél tojást reggelire

Tényleg nem világmegváltó tanácsokról van szó, igaz? Kutatások bizonyítják, hogy a gabonaalapú reggelik tojásra való cseréje segít abban, hogy kevesebb kalóriát fogyassz az elkövetkezendő 36 órában. Jól hangzik, igaz? Ráadásul annyiféleképpen készítheted, hogy nagyon nehéz megunni.

 

Igyál egy fekete kávét

Manapság nem olyan trendi emlegetni a kávét, mint a diéta egyik legfontosabb szereplőjét, pedig semmi gond vele. Tele van antioxidánsokkal, és sok-sok egészségügyi előnye is van. A koffein akár 3 – 11%-kal is fokozhatja az anyagcserét, és akár 10 – 29%-kal növelheti a zsírégetést.

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: