5 gyakorlat, amit talán még nem próbáltál, pedig érdemes lenne

okt. 09 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Átlagon felüli gyakorlatokkal készültünk, ha átlagon felüli eredményeket akarsz elérni! Nincs más dolgod, mint beépíteni az edzéstervedbe a következő gyakorlatokat. Tedd próbára magad és hozd ki magadból a legtöbbet! 😉

 

5 gyakorlat, amit talán még nem próbáltál, pedig érdemes lenne

Beleuntál már az eddigi sablonos gyakorlatokba? Ki vagy éhezve valami újra – vagy csak szeretnél még kiválóbb eredményeket elérni? Akkor most mutatunk Neked 5 gyakorlatot, amikkel sokkolhatod az izomzatodat. Íme, néhány innovatív, kevésbé ismert gyakorlat, amik nem átlagosak, de hát ki akar az lenni?!

5. Bulgár deadlift (Bulgár elemelés)

Az egylábas gyakorlatokat mindig megéri beleilleszteni az edzésünkbe – nemcsak azért, mert egész másképp hatnak a törzsizmokra és fejlesztik a koordinációt, hanem mert kisebb terhelés mellett is kikészítheted magad. Ez pedig azoknál nagy előny, akik valamilyen sérülés vagy egyéb regeneráció miatt kerülik a nehéz elemeléseket.
Itt az egyensúly megtartása mindig komolyabb kihívások elé állít, mint az erőkifejtés maga. 

Ez olyan elsőre, mint a bulgár guggolás és az egylábas elemelés összemixelése.
A lábadat a levegőbe emeled (vagy egy padra téve stabilabban maradsz meg a talpadon) miközben nagyobb súlyokkal szépen meg tudod gyűrni a combhajlító és farizmokat, anélkül, hogy az egyensúlyod elveszne!

Formás lábak, kerek hátsók, izmos hasfalak... Kövess minket Facebookon is! ➞
 

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: