5 őszi nass, mely pattanásokat okozhat. Mértékkel fogyaszd őket!

Sze. 11 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Mindig mondjuk, hogy a legfontosabb a mértékletesség – legyen szó edzésről, étkezésről, nassolásról vagy bármi más tevékenységről. Megmutatjuk azokat az őszi csemegéket, melyeknek nem lehet ellenállni, viszont fontos, hogy mértékkel fogyaszd őket, ha nem akarsz kipattogni.

Őszi csemegék, melyeket mértékkel fogyassz!

Olajos magvak

Olajos magvakat érdemes napi szinte fogyasztanod, hiszen tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, esszenciális zsírsavakkal, azonban a mennyiség ilyenkor nagyon fontos. Maximum egy kis marékkal fogyassz belőlük, hiszen ha túlzásba viszed a fogyasztásukat, tele leszel pattanásokkal. És ezt ugyebár senki sem szeretné..

Sütemények

Hidegebb időben jól esik beülni egy cukrászdába, meginni egy forró kávét, megkóstolni egy finom süteményt. A zsíros, vajas, olajos és cukros sütemények azonban ugyanúgy növelik a rizikófaktort, ezért inkább kerüld őket vagy válassz light-osabb süteményt. A legjobb megoldás viszont az, ha otthon készítesz valami finom édességet, egészséges hozzávalókból. Itt találsz szuper finom recepteket, melyeket az egész család imádni fog!

 

Még nincs vége! Lapozz!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: