Felszedtél néhány kilót. Naés? Adunk 5 tippet, hogy visszatalálj a helyes útra

máj. 22 | 3. oldal - fitnesslife.hu

 

 

 

4. TERVEZD MEG AZ ÉTRENDEDET

 

Mindig okos döntés előre megtervezni az étrendedet, ezáltal egyszerűbb lesz megválnod a rossz szokásaidtól. Én személy szerint szeretek otthon főzőcskézni, ami pedig egy plusz bónusz benne, hogy még pénzt is takarítasz meg vele. Mindig megpróbálok a lehető legtöbb zöldséget beleépíteni az étkezéseimbe, még reggelinél is. Ha nincs időd minden napra főzni magadnak, próbálj meg rendelni. Nagyon sok olyan hely van, ahonnan lehet időt spórolva finom, változatos, egészséges és fogyókúrás menüket rendelni. Azt nem fogom mondani, hogy ez a legolcsóbb választás, mert nem, de a leghatékonyabb és leggyorsabb módja az eredmények elérésének. És te is nehezebben csábulsz át a “sötét oldalra” 🙂

 

Segítségként egy tipp, hogy honnan tudsz finom menüket rendelni: diétás étel házhozszállítás

 

5. SZÁMOLJ BE A SIKEREIDRŐL A KÖRNYEZETEDNEK

 

Mond el mindenkinek, hogy azon dolgozol, hogy leadj néhány súlyt. Egyrészt ha elmondod, már egy plusz motiváció, hogy ne okozz csalódást, másrészt számíthatsz arra, hogy ezzel másokat is motiválsz, illetve ők is fognak téged! Talán öszönözheted a családodat, hogy ők is diétázzanak veled, így neked is könnyebben betartható lesz pizza helyett egy finom diétás hamburgert összedobni. Igen, létezik diétás verzió egy hamburgerből is! Nem kell semmitől megválnod, amit szerettél, csak okosabban kell elkészítened.

 

És zárásként. Nem vagy egyedül! Rengetegen vannak a Te cipődben, szóval ne add fel! Tudom, nehéznek tűnik az elindulás a jó úton, de ha egyszer célba értél, nem is lesz a világon boldogabb és büszkébb ember nálad! Szóval indulj el azon a bizonyos úton még ma!

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: