Diéta & Fogyás

6 nagyon egyszerű módszer, amivel kontrollálhatod az étkezéseidet (vásárlástól az evésig)

Túlevés ellen

Mi az az egyetlen dolog, ami leginkább felelős a sikertelen fogyókúrákért? A KITARTÁS HIÁNYA! Bizony! Előfordulhat, hogy eltökélt vagy, betartod a diétádat és rendszeresen mozogsz is. Ideig-óráig, aztán feladod, becsúszik egy kis édesség, vagy úgy vagy vele, hogy neked ez úgysem megy. Ugye tudod, hogy minden 70%-ban az étkezésen múlik? Ebben a cikkben mindent megtalálsz, ami ahhoz kell, hogy elkerüld a bűnözést és kontrolláld a táplálkozásodat, méghozzá 100%-ban!

 

Túlevés ellen

 

Rágózz vásárlás közben

Nagyon egyszerű tipp, de nagyon hasznos is! Ugye hallottál már róla, hogy nem ajánlott éhesen vásárolni, mert ilyenkor sokkal könnyebben csúszik be olyan étel a kosaradba, ami nagyon nem oda való? Egy kutatás kimutatta, hogy azok az emberek, akik bevásárlás közben rágóztak, kevésbé éreztek éhséget, ennek köszönhetően kevesebb magas kalóriatartalmú nassolnivalót vásároltak.

 

Elsőként a legegészségesebbeket

Teljesen mindegy, hogy otthon, vagy valahol máshol étkezel, a tányérodra először a legegészségesebb élelmiszerek kerüljenek rá, például a zöldségek. Így kisebb az esélye, hogy egy csomó tészta vagy rántotthús is rákerül, hiszen a nagyobb részét elfoglalják a zöldségek.

 

Még több tippért lapozz a következő oldalra!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: