Ez a 7 sztár ölt már embert – és nem a filmvásznon ?

nov. 01 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Matthew Broderick, Snoop Dogg és O. J. Simpson is azok között van, akik kioltották valaki életét. Szörnyű lehet azzal a tudattal együtt élni, hogy figyelmetlenségből vagy egy mulasztás miatt megöltünk valakit. Talán hihetetlen, de a hírességek közt is vannak ilyenek.

A sztárok világában azonban nem csak gondatlanságból elkövetett emberöléssel találkozunk: olyanok is vannak, akik – valószínűleg vagy bizonyítottan – szánt szándékkal ölték meg családtagjukat.

 

7 sztár, akik öltek már embert 

Matthew Broderick

1987. augusztus 5-én Matthew Broderick és akkori barátnője, Jennifer Grey Észak-Írországban autóztak, amikor valamiért áttértek a szemközti sávba. Ekkor összeütköztek a szemből, teljesen szabályosan érkező autóval, amelyben két nő, anya és lánya ült. Ők a helyszínen meghaltak.

Broderick a baleset után egy hónapot töltött a kórházban. Mivel csúnyán megsérült, nem tudott visszaemlékezni arra, mi történt pontosan. Az egészet megúszta egy 175 dolláros büntetéssel. A gyászoló család és a sztár 2003-ban felvették egymással a kapcsolatot, hogy együtt dolgozzák fel a történteket.

 

 

Oscar Pistorius

A híres paralimpikon, Oscar Pistorius 2013-ban agyonlőtte barátnőjét, Reeva Steenkampot.

A gyilkosság után azt állította, betörőnek nézte, ám ez nem tűnt valami hihetőnek. A tárgyalásokat nehezen viselte, a patológust hallgatva többször hányt. 2014-ben gondatlanságból elkövetett emberölésért ítélték el. Tavaly augusztusban Pistorius megpróbált öngyilkos lenni a börtönben.

 

 

Snoop Dogg

A manapság nyugis Snoop Dogg fiatalon nagyon csúnya ügyekbe keveredett. Így történhetett, hogy 1993-ban emberöléssel vádolták. A bizonyítékok egy része arra utalt, hogy az akkor 24 éves rapper tette el láb alól a rivális banda egyik vezérét, Philip Woldemariamot. Később kiderült, valószínűleg nem ő, hanem McKinley Lee végzett a férfival. Mindkettőjüket felmentették.

 

Még nincs vége! LAPOZZ!

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: