6+1 egyszerű tipp, amivel felgyorsíthatod a fogyásodat

Júl. 11 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Hogyan lehet a legegyszerűbben csökkenteni a súlyodat? Tény, hogy a fogyás sosem egyszerű, lemondásokkal és a szokásaink megváltoztatásával jár, vagyis ki kell lépnünk a komfort zónánkból, de valamit valamiért. Itt van néhány, szakértőktől származó tanács, ami segíthet Neked is a fogyásban. Ha eleged van azokból a diétákból, amik túl sok lemondással és fáradtsággal járnak, akkor ragadd meg az alkalmat és fogadd meg gyakorlatias tanácsainkat!  

Íme, a legjobb módszerek, melyekkel hatékonyan felgyorsíthatod a fogyásodat:

6. Használj fotókat

Nincs is annál motiválóbb, mint a fényképek használata. Általában a pozitív motiváció hatásosabb, így ha van magadról egy olyan képed, amin szerinted ideális az alakod, akkor használd azt. Ezt akár meg is fordíthatod; ha téged jobban motivál, akkor egy olyan képet használj, amin szerinted abszolút nem nézel ki jól és törekedj arra hogy változtass ezen, mert nem akarsz soha többé úgy kinézni. De akár a példaképeid képeivel is eljátszhatod ugyanezt.

 

5. Vigyél magaddal gyümölcsöt munkába/suliba

Ha elmész otthonról, miért ne vihetnél magaddal gyümölcsöt? A legtöbb gyümölcsfajta remekül megvan hűtő nélkül is, így nyugodtan vihetünk magunkkal egy kis egészséges ételt, akár a munkahelyünkre vagy suliba is a csoki, ropi és müzliszelet helyett.

 

4. Korai fogmosás

Fogmosás után, a sok mentolos íznek köszönhetően már nem vagyunk annyira éhesek, nem kívánjuk úgy az édes ízeket. A korai, vacsorát követő fogmosás így meg tudja akadályozni a késő esti nassolást. Próbáld ki!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: