A rák igenis megelőzhető. Csak a környezet, amiben élünk, megteremti a kockázatot..

Júl. 19 | 2. oldal - fitnesslife.hu

 

Csak annyit kell tenned, hogy nézd meg az állatokat természetes állapotuban, például a farkast. A farkas húst eszik, hiszen főképpen húsevő. A vad farkasok nem kapnak rákot. A rák rendkívül ritka. A kutya a farkasból alakult ki, a tenyésztés során. De a kutyák ma rákosak.

A kutyák rákja tehát nagyon magas. De mit esznek? Páldául Purina kutyaeledelt esznek, tele szénhidrátokkal, természetellenes dolgokkal. A kutya nem úgy fejlődött, hogy gabonát eszik. Mikor volt az utolsó alkalom, amikor láttad, hogy egy farkas átmegy a kukoricáson, és kárt tesz abban, mert megeszi a kukoricát? Soha.

 

 

Ezt a fajta tápot etetjük a kutyákkal. Aztán mindannyian tele vannak a rákkal és kíváncsiak vagyunk miért. Aztán ugyanazokkal a toxikus vegyi anyagokkal kezeljük őket, amiket emberekkel kezelünk. A kutyák megbetegednek, pénzt költünk rájuk. Látjuk, hogy amikor kutyákat organikus ételekre és alacsonyabb kalóriatartalmú “ketogén” étrendekre állítjuk, ezek a tumorok eltűnnek. Legtöbbször nem is kell gyógyszerekhez nyúlnunk.

Nyilvánvaló, hogy ez egy nagyon is megelőzhető betegség. Csak a környezet, amiben élünk, megteremti ezt a hihetetlen kockázatot a rákra.” – prof Thomas Seyfried

 

Forrás: http://peterlakatos.hu/dieta/a-rak-valoszinuleg-az-egyik-leginkabb-megelozheto-betegseg-dr-thomas-seyfried/

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: