A valaha volt LEGJOBB diétás almás pite családi recept alapján

jún. 15 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Diétás almás pite, ráadásul családi receptből átalakítva? NANÁ! Ami az egészséges és diétás recepteket illeti: imádok kísérletezgetni. Imádom diétássá alakítani a hagyományos recepteket, aztán az egész család és vendégsereg előtt leleplezni, hogy a sütemény, amit esznek, valójában alakbarát. Ez az isteni finom diétás almás pite recept is éppen ilyen!

 

Vedd elő a családi recepteket

Féltve őrizgetem nagyszüleim és anyukám receptkönyveit, amikben a család kedvenc, jól bevált finomságainak összetevőit és elkészítését vetették papírra. Ezek a családi receptek tökéletes alapot nyújtanak a diétádhoz, hiszen egy kis kreativitással könnyedén alakbaráttá varázsolhatod őket, bármiről is legyen szó. 

 

Diéta alatt finomat?

Ha azt hiszed, hogy fogyókúra alatt minden tiltott, ami finom – ami finom, az hízlal alapon -, óriási tévedésben élsz, de ami még rosszabb, teljesen feleslegesen túráztatod magad és eszed tonnaszámra a száraz salátaleveleket. A fogyókúra alapja nem az éhezés, bár tény, hogy aki nem ismeri a fogyás folyamatait, azt könnyedén be lehet palizni.

Fogyassz diéta alatt is isteni finomságokat nyugodt szívvel, például ezt a mennyei almás pitét, aminek az íze gyakorlatilag megszólalásig hasonlít a hagyományos, de hízlaló változatra!

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: