“Bármilyen kegyetlen is velünk az élet.. mi vagyunk azok, akik tehetünk ellene” Ági átalakulása

jún. 02 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Sziasztok! Ági vagyok egy kis faluból Jász- Nagykun Szolnok megyéből…Hunyadfalváról!

Rövid történetem a következő

Csípőficammal születtem és a sors úgy akarta, hogy 3.5 évesen volt egy balesetem, amiben a gerincem megsérült! Ebből serdülő koromra gerincferdülés alakult ki nálam, amit műtéttel akartak korrigálni! Ez nem történt meg, de mikor elhagytam az iskolát és a munka világába találtam magam…bizony jelentkeztek a problémák..egyik a másik után! míg már eljött az a pillanat is, mikor a lábaim nem bírtak meg!

Ekkor elhatároztam, hogy megműttetem magam! A műtét meg is történt 2008 ban! Pontosabban műtétek, mert egy hét különbséggel kétszer operáltak meg. Mivel első alkalommal húzatás alatt voltam, hogy az implantátumokat be tudják építeni! Műtét során egy bordámat el is távolítottak, mert, hogy, úgy mondjam útba volt a tüdőmnek ?

Hónapok teltek el…

Izmaim sorvadásnak indultak! mivel sokat feküdtem és nem voltak használatba! Ez azonban változott mára! Mivel elkezdtem edzeni! Eleinte kisebb súlyokat emeltem, de mára már a nehezebbekkel is próbálkozom, mivel szép eredmény csak kemény munkával érhető el! Minden nap edzettem, de mióta dolgozom, azóta hetente 3- 4 alkalommal! Sokat segített nem csak abban, hogy izmosabb legyek, hanem, hogy önbizalmam is nagyobb legyen!

Mindenkinek azt tudom csak mondani… bármilyen kegyetlen is velünk az élet.. mi vagyunk azok, akik tehetünk ellene!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: