Anyatest születik – avagy hogy is van ez szülés után?

aug. 16 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Amint tudjátok, CrossFITmami crossfittezik, vagyis sportol, már amennyire tőle telik amatőr, de inkább csak hobby szinten! 🙂
Pici Babás CrossFITmamiként nagy merészen bele-bele néztem a tükörbe, a teljes alakosba, csak hogy véletlenül se kíméljem magam! 😀
Tudjátok, én az az örök elégedetlen típus vagyok, ha a testemről, a kinézetemről van szó, főleg azután, hogy kemény erőfeszítések árán pár éve sikerült szépen lefogynom. Előtte csak simán utáltam azt, amit a tükörben látok, fogyás után pedig mindig azt néztem, mi az, amin még alakítani kell.

A várandósság alatti testemet kimondottan szerettem!

Bár sokszor éreztem magam bálnának, mégis a lehető legtöbbet megtettem azért, hogy egészségesen táplálkozva és a megváltozott állapothoz mérten sportolva formában tartsam magam. Ennek eredménye a +11kg lett, ami a szüléssel szinte mind le is csusszant rólam.

Ha most visszanézem az 1 évvel ezelőtti esküvői képeinket – én, az örök elégedetlen – be kell lássam, hogy egészen jól néztem ki. Na, nem azért mondom, mert el vagyok ájulva magamtól, csupán belátom, hogy lehettem volna már akkor is egy picit elégedettebb!

Lapozz a folytatásért… Megéri! >

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: