Így győzd le a puffadást – Mutatjuk az 5 legjobb tippet

jún. 01 | 3. oldal - fitnesslife.hu

 

 

 

5. DEHIDRATÁLTSÁG

 

Ha a tested dehidratáltságban szenved, úgy fogja visszatartani a vizet, ahogy csak tudja. A legjobb tanácsom alapból az lenne nem csak a puffadáshoz, de fogyáshoz is, hogy igyál sok vizet. Bár gondolom ezt már hallhattad nem csak tőlem is, de úgy nagyjából mindenkitől. De hidd el, hogy nem véletlenül.

 

Egy korábbi cikkemben már írtam róla, hogy néha össze tudjuk keverni az éhségérzetet, a szomjúsággal. Ezáltal persze azonnal eszünk is, csakhogy nem erre volt szüksége a szevezetednek, így teljesen feleslegesen nyomod magadba a kalóriákat. Holott minden problémád megoldódna egyszerű vízivással. És most nem a cukros üdítőkre gondolok, hanem színtiszta vízre. Ha unalmas, tuningold fel citromkarikákkal, uborkával, málnával, eperrel, mindegy, csak vizet igyál!

 

 

Remélem, hogy ezek a tippek segítenek neked, hogy örökre megszabadulj attól a fránya érzéstől, amiben oly sokan szenvedünk. Próbáld naplózni, hogy mikor puffadsz, aztán vedd sorba, amiket leírtam. Így talán ki tudod szűrni, mi okozhatja a problémát. Mert a legjobb érzés reggel arra kelni, hogy lapos a hasunk 😉

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: