Az év fogyásai Hollywood-ból. Elképesztően motiváló átalakulások!

dec. 19 | 1. oldal - fitnesslife.hu

2017-ben több híresség is megmutatta, mire képes, ha komolyan veszi az életmódváltást – habár hozzá kell tennünk, hogy a hírek szerint olyanok is vannak, akik drasztikus diétákkal fogytak le, aminek hosszú távon rossz következményei lehetnek. De ez még a jövő zenéje, most azonban következzenek az idei év legnagyobb fogyásai Hollywoodból.

 

2017 legnagyobb hollywood-i fogyásai

4. Jonah Hill

Jonah Hill A Wall Street farkasában is duci volt, a Haverok fegyverben című mozira pedig még többet szedett fel. Ebben az évben viszont rá sem lehetett ismerni a színészre, akinek az egész fizimiskáját megváltoztatta a fogyás. Pontos számokat sajnos nem tudunk, de 35-40 kiló biztosan lement a színészről. Jonah Hill egyébként korábban is volt hasonló súlyban, 2012-ben annyit árult el a fogyásáról, hogy a japán ételekkel sikerült leadnia a felesleget.

 

3. Janet Jackson

Év elején született meg Janet Jackson kisbabája. A terhesség során több fotó is készült az énekesnőről, aki igen komoly súlyfelesleget szedett fel. De úgy tűnik, hogy Janet nem sokat tétlenkedett szülés után, sőt kemény diétába és edzésbe kezdett, azóta ugyanis a színpadra is visszatért, ahol a legjobb formáját hozta, 30 kilót sikerült leadnia.

 

Még nincs vége. LAPOZZ!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: