“Képes vagy mindenre! Bármire! Csak akard!” Bea 45 évesen, 3 gyerek mellett is bebizonyította – 2. rész

jún. 21 | 3. oldal - fitnesslife.hu

 

 

Május 16. a verseny napja, Bodysport kupa, Láng csarnok, Budapest.

 

Egy álom, egy terv, egy kihívás, egy vágy, egy nagy munka, küzdelem csúcspontja. A Láng csarnokba érve, elvarázsolt királykisasszony lett belőlem 🙂 Minden ismét új volt és a világ körülöttem, és persze a többi versenyző körül forgott. A barnítás, a smink, a fodrászat a Pro Tan Hungary hihetetlenül profi csapata, akik az egyéni igényeket figyelembe véve, kedvesen, türelmesen foglalkoztak minden résztvevővel, minden királylánnyal és királyfival. Szeretett Edzőim és imádott Családom, mindenki engem zsongott körül, engem figyelt, nekem segített és iszonyatosan értem izgult. Ez akkorra erőt és boldogságot adott, hogy elég hihetetlen, de ott, akkor, izgulni is elfelejtettem. A várakozás alatt pihenni kellett, a földön egy matracon feküdve, becsukott szemmel relaxáltam, és közben ez pörgött a fejemben: Bea! Te itt fekszel a Bodysport kupán! itt várod, hogy életedben először, 45 évesen a színpadra állj és megmutasd magadat! Olyan érzésem volt, mintha egy külső szemlélője lennék az eseményeknek. Hihetetlen volt az egész. A színpadra lépve minden valósággá vált. Reflektor, közönség, taps, füttyszó, zene… ott volt minden a fejemben, amit a hosszú felkészülés alatt hallottam az Edzőimtől. Enikő, Gabi és a családom lentről bíztattak és hiába volt óriási hangzavar, pontosan hallottam minden szavukat. eszméletlen jó érzés járt át, hatalmas élményben volt részem. Eredmény hirdetéskor mindhárom gyerekem mellettem állhattak a színpadon… nem is tudom ki volt ebben a pillanatban a büszkébb: Ők rám, vagy én Rájuk 🙂 Hatodik helyezett lettem életem első versenyén, mégis úgy „röpültem” le a színpadról, mint aki megnyerte ezt a versenyt. De hiszen megnyertem! Győztem és ezt azóta is így érzem!

 

 

A verseny után..

 

Többször nekem szegeződött a kérdés másoktól: „És utána? Utána mit fogsz csinálni? Most már soha nem fogsz egy jót enni? és mindig kínzod majd magadat?” Ezen csak mosolyogni lehet. Ugyanis ez nem egy kényszerállapot, ami egyszer csak véget ér. Ez egy életforma! Életformává válik azután, hogy elhatározod változtatni akarsz akár egészségügyi, akár esztétikai okokból magadon és belevágsz. Aztán az első pozitív eredménynél már nem fogod azt érezni, hogy neked ezt muszáj csinálni. Mint feljebb említettem részeddé válik, hiányozni fog és gondolkodás nélkül tenni fogod a dolgodat a célodért. Szóval nem kellett azon törnöm a fejemet egy pillanatig sem, hogy hogyan tovább… edzek tovább és tisztán táplálkozom! Így érzem jól magamat, ez kell nekem! Hogy verseny lesz e még? annyira jól éreztem magamat a színpadon, annyira éreztem és élveztem az egészet, hogy szeretném még átélni újra… meglátjuk.

 

Míg írtam ezeket a sorokat, folyamatosan mosolyogtam, újra éltem az egészet. Könnybe lábadt a szemem sokszor, mert olyan mértékű hálát és szeretetet érzek mindenki iránt, aki mellettem állt, bíztatott és hitt bennem, hogy azt nem is tudom betűkkel kifejezni. Köszönöm a Férjemnek, Családomnak, Barátaimnak, köszönöm Nektek Fürdős Enikő és Berek Gábor, hogy lehetővé tettétek számomra ezt az életre szóló élmény megélését <3 Remélem az életmód váltás útjára lépőknek vagy már az azon haladóknak segítséget, ösztönzést tudok adni a Bea sztorival. Hagyjátok, hogy beszippantson titeket a „változni akarok” életérzés! Nincs több kifogás! Ahelyett, hogy lemondóan legyintenél, vágj bele! Tedd meg az első lépést Magadért, az álmaidért! Soha ne add fel, mindig tarts ki! És ki tudja, egyszer majd a Te soraidat fogjuk olvasni és Te fogsz valakit inspirálni az útján.

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: