Bevált szépségápolási tippek a konyhából

jan. 17 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Sokan sok pénzt költenek a drágábbnál drágább és puccosabbnál puccosabb nevű, kinézetű, márkájú kencékre, amik legtöbbször sok olyan adalékanyagot és kémiai vegyszert tartalmaznak, ami nem feltétlen hasznos, még ha annak is tűnik.
De ha esetleg a természet adta termékeket jobban kedveled, akkor nem is kell messzire menni, elég csupán a konyhában keresgélni! Mutatunk néhány egyszerű szépségápolási tippet konyhai hozzávalókból!

Arcradír kávézaccból

Bizony, jól látod! A feleslegessé vált kávézaccot nem feltétlen kell kidobni, ugyanis egy kis méz kíséretében csodálatos hatást tud elérni. A bőröd sejmesen puha és hámmentes lesz, emellett a kávé élénkítő hatásának köszönhetően a bőröd is felfrissül.

 

Író bőrhibák ellen

Ha akad néhány sötét foltod, akkor azok világosítására alkalmazhatod az írós fürdővíz használatát. Persze ne várj csodákat, hogy majd teljesen eltünteti őket, de látványosan halványabbá fognak válni a foltocskáid.

 

Bőrkeményedés ellen

Egy marék eper, egy kiskanál só és pár csepp olívaolaj segítségével remek bőrkeményedés elleni masszát keverhetsz, amely segít rendbe tartani a sarkad és a lábfejed bőrfelületét. Körkörös mozdulatokkal erősen masszírozd be az érintett területre, hagyd rajta pár percig.

 

Ez még nem minden! Lapozz még több pénztárcabarát, hasznos trükkért 😉

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: