Bikiniben mutatta meg tökéletes testét Elizabeth Hurley (52 éves!)

nov. 27 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Bikiniben lazít a tengerparton az 52 esztendős Elizabeth Hurley. A színésznő akár 10 évet is letagadhatna a korából, annyira jól vigyáz a vonalaira. Sok huszonéves megirigyelhetné, azt biztos. Nézd meg a képeit:

 Elizabeth Hurley 52 évesen is bomba formában van

Csodásan fest a bikinibe bújt Elizabeth Hurley, aki épp a Maldív-szigeteken nyaral jóképű tinédzser fiával. A The Royals című sorozat főszereplője ezúttal sem félt megmutatni lapos hasát és csinos alakját – de miért is tenné? Ugyanolyan dögös, mint évekkel ezelőtt!

Azt beszélik róla, hogy bombaalakja megőrzése érdekében a legbutább fogyókúráknak és a legelképesztőbb önsanyargatásnak is hajlandó magát alávetni. Egyes források szerint gyakran tart káposztaleves-kúrát, ami alaposan felpörgeti az anyagcserét: ezzel a diétával egy hét alatt akár öt kilónak is búcsút mondhat. Ilyenkor a levesből bármennyit lehet fogyasztani, mellé pedig járhat egy kevéske barna rizs, tej, görögdinnye, vagy zöldség- és gyümölcslé a diéta bizonyos napjain.
 
Azt nem tudjuk, ebből mi az igazság, de azt igen, hogy a kalóriákat mindig számolja. Korábban egy külföldi lapnak elmesélte, hogy az alkoholtartalmú italokban is nézi a kalóriák számát, ezért a bort vodkára cserélte le. „Ha meghívnak egy rendezvényre, bor helyett vodkát kérek, ásványvízzel és citrommal” – árulta el a szép Liz.
 
Sokan tudják róla, hogy lemondott a kávéról, de állítólag nemcsak erről. Azt pletykálják róla, hogy 2002-ben, kisfia születése után csak egy-egy maréknyi aszalt gyümölcsön élt éjszakánként, amikor a kis Damian mellett virrasztott. Nappal pedig mindössze egyszer evett: némi párolt halat barna rizzsel.

Még nincs vége! LAPOZZ a többi képért!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: