Ezért más egy biztonsági lakat, mint a többi! Megmutatjuk, mit válassz:

okt. 10 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Szekrények, fészerek lezárásához sokféle lakat közül választhatsz, de mi a helyzet, ha nagyobb értéket, esetleg fontosabb objektumot szeretnél megvédeni? Sokan ilyenkor egyszerűen többet tesznek fel ugyanabból a lakatból, esetleg más (pl. lánc) eszközöket is bevetnek. Mondanunk sem kell, hogy nem ez a legjobb megoldás…Nézd meg, mit válassz:

Ezért más egy biztonsági lakat, mint a többi!

Mindezek, az előbbiekben említett problémák kikerülhetők egy biztonsági lakat vásárlásával. Pontosan mitől lesz biztonsági egy lakat, hogyan válasszunk közülük?

Egy ilyen biztonsági lakatnak masszívnak, robosztusnak és drágának kell lennie, ez azonban nem mindig van így. Fontos tudnod, hogya elsősorban a felhasznált alapanyagok minősége és a gyártás során használt technológia határozza meg egy lakat biztonsági szintjét, nem a mérete.

Rengeteg „böszme” nagy lakatot láthatunk kínai gyártóktól, melyeknek a kengyel része a hüvelykujjunknál is vastagabb. Egy erővágóval próbálkozva meglepően vesszük majd észre, milyen erősek is vagyunk – hamar megadja magát az ilyen lakat, köszönhetően a sivár alapanyagoknak.

 

Miért érdemes egy Master Lock magas biztonsági fokozatú lakatot választanod?

Sokszor nem is gondolná az ember, hányféle szabadalmat zsúfolnak bele egy egyszerűnek tűnő csúcstechnológiás biztonsági lakatba. Speciális (bór-karbid) alapanyagokból készülve megbízható védelmet kínálnak ezek a lakatok, melyet a Biztonság GURU webáruházából megrendelhetsz. Minket meggyőztek!

ITT még több információt találsz a lakatokról!

 

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: