3. Narancsos forrócsoki
Hozzávalók:
– 3dl tej
– 5 dkg magas kakaótartalmú étcsokoládé
– narancs reszelt héja
– 1 csipet fahéj
– vaníliarúd
Elkészítés:
A tejet főzd fel a narancs reszelt héjával, a vaníliarúd kikapart belsejével és a fahéjjal, majd vedd le a tűzről és hagyd kihűlni. A csokit gőz fölött olvaszd fel és add hozzá a kihűlt és már átszűrt tejhez. Díszítheted tejszínhabbal és kevés reszelt narancshéjjal.
2. Fehércsokis finomság
Hozzávalók:
– 3 dl tej
– 10 dkg cukormentes fehércsoki
– alacsony zsírtartalmú tejszínhab
– csipetnyi fahéj
Elkészítés:
Forrald fel a tejet, majd fokozatosan kockázd bele a tejet. Kevergesd addig, amíg teljesen el nem olvad. Díszítsd tejszínhabbal, fahéjjal és pirított mandulaszirommal.
A cikk a következő oldalon folytatódik: