Egy gyors és hatékony “ebédidős edzés”. Próbáld ki!

dec. 06 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Nálad is a legnagyobb probléma az időhiány? Jó, persze, arra van időd, amire akarod, hogy legyen. Ez tény. De ha csak nehezen fér bele a mindennapjaidba az edzés (későn, meló után, kifáradva), akkor ez lesz a számodra ideál villámedzés, kifogások nélkül! Frissítsd fel és tartsd formában magad! Ez a gyakorlatsor bárhol elvégezhető  – akár az irodai ebédszünetedben is!

A sokszor nyomasztóan monoton irodai munka mellett a tested szinte könyörög a mozgásért, de nem tudsz elmenni a terembe, este pedig már sötét és hideg van elindulni kocogni? Sorra iszod a kávékat, de a felpezsdülésnek még a nyomát sem érzed? Ebben az esetben sem kell elkeseredned és feladni még a kezdet előtt a dolgot, mert mindenre van megoldás!

Van szabad 20-30 perced? Vagy egy fél órás ebédidőd? Akkor probléma megoldva!

Akkor mutatunk egy kiváló módszert, amivel felélénkítheted az elmédet, felpörgetheted az anyagcserédet és hatékonyan átmozgathatd az elgémberedett testedet! Semmi csoda nincs benne, csupán néhány egyszerű, de nagyszerű gyakorlatot hoztunk, egy amolyan „ebédidős edzést”, amit akár az iroda egyik szegletében is könnyedén elvégezhetsz!

Így nem kell választanod a karriered és az egészséges, sportos formák között!

Rengeteg fitnesz alkalmazás közül válogathatsz, amiket letölthetsz a telefonodra. Ezek segítenek tartani az ütemet, de akár a kollégákkal is megoszthatod a mozgás örömét! A felpezsdülő vérkeringés így kiváló csapatépítővé válik és még a munka is gördülékenyebben halad utána! Lássuk:

 

LAPOZZ az edzéstervért!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: