Így tárold az értékeidet, ha nyaralni mész

jún. 08 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Végre eljött a várva várt nyaralás, egy hosszabb kikapcsolódás… Nincs is ennél jobb. DE ahhoz, hogy felhőtlen is maradjon és ne bánatosan és idegesen térj haza, vigyáznod kell az értékeidre! Ez semmiképpen sem maradhat figyelmen kívül, különben a feltöltődésből bosszankodás és szorongás lesz. Megmutatjuk a legjobb értéktároló megoldásokat, melyekkel 100%-osan a pihenésé lehet a főszerep, nem kell aggódnod az értékeidért, mert maximális biztonságban lesznek.

 

Profi értéktárolás nyaralás ideje alatt is

1. Mini széf

A legkisebb eszközök ezek a mini széfek, melyek kisebb értékek, kulcsok, kártyák, iratok védelmére szolgálnak, újraállítható kombinációval rendelkeznek és számos helyre rögzíthetők. 

Számkombinációs, így nem generál egy újabb kulcsot, amire vigyázni kell. Pont úgy van méretezve, hogy a szükséges értékek beleférjenek, legyen az lakáskulcs, slusszkulcs, belépő kártya vagy akár bankkártya, készpénz. Masszív fémötvözet kialakítású, így megvédi értékeinket az erőszakos külső behatásoktól.

Kültéren is nyugodtan használható, hiszen nem áznak el értékeink. Mindössze egy rögzítési pontra van szükség és máris biztonságban tudhatjuk a számunkra fontos, apróbb dolgokat utazás-nyaralás során.

 

2. Értékmegőrző – értékmegosztó

A Master Lock újraállítható 4 karakteres kombinációval rendelkezik, így megadhatjuk a kombinációt a kívánt személynek és utána könnyedén újat állíthatunk be. Tarthatunk benne pl. pótkulcsot és ha a társaságból valaki előbb hazaérne, elég ha ránk csörög és mi átküldjük neki a kódot.

Akár tarthatunk benne készpénzt vészhelyzet esetére, így szükség esetén gyermekünk rendelkezésére tudjuk azt bocsájtani. A hangsúly azon van, hogy lehetőségünk van olyan alkalmat teremteni, hogy szükséges legyen az illetőnek előtte elkérni a kódot, így biztosan tudunk arról, ha igénybe vette azt, amit az értékmegőrzőbe tettünk.

 

3. Kisebb méretű hordozható széf

Ezzel biztonságban tudhatod értékeidet út közben is. Méretéből adódóan könnyedén elfér a táskádban, így elkísérhet, bárhova is mész.

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: