Ezt tedd, hogy ne bukj bele a diétába!

jan. 07 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Sokszor a diétánk sikeressége olyan dolgokon múlik, amikre talán nem is gondolnánk. Ha megtesszük ezeket az apró változtatásokat, ha helyretesszük magunkban a dolgokat, mindjárt jobban fog menni az egész! Nézd meg, mire is gondolunk!


5. Légy tudatos!

Az életmódváltásban megvannak az alapvető feltételek, amiket be kell tartanunk ahhoz, hogy sikeres legyen a munkánk, ne csak egy újabb rosszul sikerült próbálkozás legyen belőle! Ez azt jelenti, hogy nem kegyelmezhetsz meg a dugicsokinak a spájzban, vagy az ilyen-olyan kekszeknek és a fagyinak a frigóban! Légy tudatos és döntsd el, hogy kiiktatod a nem kívánatos kilókat okozó ételeket a hűtődből vagy a spájzadból!

 

4. Szeresd, amit csinálsz!

Ha az a sport, amit végzel az utálatod tárgya és már attól is rosszul vagy, ha rágondolsz, akkor keresned kell valami más mozgásformát! Csakis akkor tudsz eredményeket elérni, feltöltődni testileg és lelkileg egyaránt, ha kedved leled az általad végzett sportban. Persze azt tudnod kell, hogy az elején, amíg még kezdő vagy és nem rázódsz bele, addig szinte minden kínszenvedés lesz, szóval azért adj időt és esélyt a választott sportnak, de ha hónapok múltán sem érzed magadénak, akkor érdemes mást keresni.

 

Még nincs vége! Sok hasznos infó vár a következő oldalon, lapozz!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: