A fenntartható diéta 12 titka

nov. 13 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Annyiszor megfogadtuk már, hogy holnaptól minden más lesz, belevágunk a diétába, fogyókúrába, aztán valahol mégis megakad a gépezet és mi még mindig ugyanott tartunk vágyakozva egy el nem ért cél után. Adunk néhány tippet, amely biztosan segítségedre lesz!

 

1. Csak akarni kell!

Az életmódváltásnak nincs meghatározott időpontja, nincs egy tól-ig életszakasz meghatározva, hogy mikor lehet nekilátni! Bármikor! De ha lehet, ne halogasd, hanem kezdj hozzá minél előbb! Légy tudatos és döntsd el, hogy kiiktatod a nem kívánatos kilókat okozó ételeket a hűtődből vagy a spájzból.

2. Önbecsülés újra töltve!

Önbecsülésünk kihat életünk szinte minden pillanatára! Ne engedd, hogy negatívan hasson a mindennapi teendőidre, a szórakozásodra, a kapcsolataidra az, hogy hogyan érzel magad iránt. Tegyél a változás érdekében és akkor garantáltan vissza tudod szerezni az önbecsülésed, jobban fogod érezni magad a bőrödben és sokkal kiegyensúlyozottabb leszel. Egy olyan ember, aki szereti magát, kedvesebb és vonzóbb tud lenni mások szemében is!

 

Formás lábak, kerek hátsók, izmos hasfalak... Kövess minket Facebookon is! ➞
 

 

3. Ne hanyagold el magad!

Rengetegen mondják, hogy „nem a külső számít”, ami igaz is, de csak részben! Ugyanis ahhoz, hogy az ember boldog legyen, sokszor az teszi hozzá a legtöbbet, hogy békében van-e önmagával! Ha odafigyelsz a testedre, megfelelő módon – de nem túlzottan – foglalkozol vele, teszel azért, hogy erőben, egészségben tudj élni abban a testben, amit kaptál, akkor az pozitív energiákkal fog feltölteni, amit másoknak is tovább tudsz adni!

4. Válassz olyan sportot, amit szeretsz!

Senki nem kényszerít arra, hogy olyasvalamit sportolj, ami nem hogy feltölt, hanem épp, hogy elkeserít, amit szívből ki nem állhatsz! Értelme csak akkor lesz az egésznek, ha örömmel csinálod. Testileg és lelkileg is csak akkor tudsz feltöltődni az adott mozgásformától, ha kínszenvedés helyett a felszabadultság érzése tölt el.

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: