Fogyás 7 lépésben, biztonságosan és egészségesen

jan. 13 | 2. oldal - fitnesslife.hu
  1. lépés: A csodálatos zöld tea

Fogyassz rendszeresen zöld teát! A zöld tea bámulatos zsírégető tulajdonsággal rendelkezik. Számos tanulmány igazolja pozitív hatását az anyagcsere gyorsítására. Emiatt számos étrendkiegészítő tablettában is található zöld tea.

 

  1. lépés: Fontos a rendszeres mozgás

Rendben, ez nyilvánvaló, de a legtöbb ember mégsem teszi ezt. Ha korábban egyáltalán nem edzettél, kezdd az alapoknál: egy könnyű és rendszeres esti séta nemcsak az anyagcsere felgyorsításában segít, de a közérzetedet is javítja.

 

  1. lépés: Szakaszos tréning

Sokan rengeteget diétáznak, de egy idő után a fogyás mértéke stagnál. Ez azért van, mert az anyagcsere stabilizálódott.

 

A szervezete anyagcseréje gyorsan alkalmazkodik a környezethez. A holtponton történő átbillenéshez segíthet a szakaszos edzés. A mozgást kezdd alacsony sebességgel, majd ugorj egy magasabb sebességre, utána lassíts vissza. Ha jól csinálod felgyorsíthatod az anyagcserédet és rengeteg kalóriát égethetsz el.

 

  1. lépés: Táplálékkiegészítők

A megfelelően összeállított, jó minőségű táplálékkiegészítők szintén segíthetik a fogyást. Az orvosi felügyelet mellett szedett vitaminok, ásványi anyagok, anyagcserét fokozó készítmények jól kiegészíthetik az életmódváltást, segítségedre lehetnek a betegségek megelőzésében is.

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: