Fogyási tippek azoktól, akik már 30-40 kilót leadtak

Sze. 17 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Azoktól, akik átélték már, hogy milyen a fogyás és pontosan tudják, mit kell tenni érte, sokkal hitelesebben hangoznak a fogyási tippek. Ráadásul könnyebben el is fogadják  tőlük ezeket az életmódváltási tanácsokat. Szóval, halljuk őket!

Fogyási tippek azoktól, akik már 30-40 kilót leadtak

8. Nem sprint, hanem maraton

“Egyik diétából ugrottam a másikba, edzőtermet pedig soha nem látogattam rendszeresen. Természetesen nem is jöttek az eredmények, végül be kellett látnom, hogy ennek semmi értelme. Elfogadtam, hogy életmódbeli változásokat kell eszközölnöm, olyanokat, amelyeket egész életemre be tudok építeni a mindennapjaimba. Nincs más út, csak az életmódváltás” – nyilatkozta Adam Pelley, aki 36 kilót fogyott.

7. A víz nagyon fontos!

“A legfontosabb változás az életmódomban a folyadékfogyasztás volt. A cukros üdítőket teljesen elhagytam, csak vizet ittam, legalább 2 litert naponta. Ennyi folyadék mellett sokkal kevesebb ételt kívántam, az esti nassolások is teljesen elmaradtak” – mondta Eric Chornoby, aki több mint 45 kilót adott le.

6. Vezess online étkezési naplót!

“Egy étkezési napló ma már sokkal több néhány jegyzetnél. Én 10 éve vezetek étkezési naplót, jó ideje online csinálom. Rengeteg alkalmazás van, ahova felvezetve az ételeket, azonnal meg is tudod, hogy mennyi kalóriát fogyasztottál eddig és mennyire van még szükséged. Egyetlen napot sem hagytam ki az elmúlt 10 évben, minden pontosan nyomon követhető” – mondta fogyásának titkáról Sarah Donawerth, aki 32 kilót adott le.

5. Fotózd magad!

“A mérlegen gyakran nehéz észlelni a változást, hiszen ha közben edzel és izmot építesz, ami ugyebár nehezebb a zsírnál, akkor sok esetben nem látszik érdemleges változás. A tükör előtt állva pedig nagyon kritikusak tudunk lenni önmagunkkal, így a legjobb választás, ha fotókat készítesz magadról. Akár hetente vagy havonta. Ezen jól kirajzolódik majd a változás, ami tovább fog motiválni” – mesélte fogyása titkát Adrienne Walter, aki 38 kilótól szabadult meg.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: