Gyors fogyásra vágysz? Íme 5+1 tipp, hogy akár heti 3 kg-tól is megszabadulhass csodaszerek nélkül

Júl. 02 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Ki ne akarná pillanatok alatt leadni, amit hónapok vagy évek alatt szedett magára? Egy valamit azonban tudnod kell: ha túlságosan gyorsan fogysz, az nem csupán egészségtelen, de nagy az esély rá, hogy a leadott kilók dupláját szeded vissza. Ezek a tippek nagyon hatékonyak, ha gyors fogyásra vágysz, ha szeretnél egy nyaralásra, családi eseményre, vagy bármilyen jeles alkalomra megszabadulni a felesleges víztől, de ne feledd: ne hajtsd túl magad, ha szeretnéd meg is tartani az elért eredményt!

 

Tippek a gyors fogyáshoz

 

Válaszd a minőséget

Lehet bármilyen diétás is egy étel, ha rossz minőségű, netán egészségtelen hozzávalókból áll, az többet árt, mint használ. Ha megadod a testednek a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, meg is fogja hálálni: gyors anyagcserével, szép bőrrel, energiával, és így tovább.

 

Fókuszálj a célodra

Ne feledd, most nincs sok időd, ezért nem éri meg csalni! Mivel rövid idő alatt szeretnél megszabadulni néhány kilótól, most aztán tényleg nem szabad csalnod! Fókuszálj a célodra, képzeld el magad az eseményen, ahova készülsz, a ruhában, amit fel akarsz venni.

 

Lapozz a további tippekért!

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: