Minden, amit a Harrison ikrekről tudnod kell

nov. 30 | 1. oldal - fitnesslife.hu

A Harrison Ikrek, Owen és Lewis fitnesz modellek, akiket már az egész világ ismer. Sajátos formájukkal váltak híressé, szinte egyforma alkatukkal és egyéniségükkel a fitnesz világában. Magasságuk 178cm és jelenlegi súlyuk 85kg. Sokan többet meg szeretnének tudni az életükről, edzésükről és az étrendjükről. Most megmutatjuk Nektek:

Interjú a Harrison ikrekkel

HOGYAN KEZDTÉTEK EL AZ EDZÉST?

Owen: Egy angliai kis városban születtünk, Kendall-ban. Már fiatal korunkban is érdekelt bennünket a sport, mondhatnám azt is, hogy a sportnak születtünk.

Lewis: Amikor kisebbek voltunk, nem jöttünk ki jól. Ahogy a fiúknál ez lenni szokott, sokat verekedtünk. Mindketten profi szinten játszottunk egy labdarúgó válogatottnál az Egyesült Királyságban. Különböző pozíciókban játszottunk, de mindig kiabáltunk egymásra, ha valamelyikünk hibázott. Miután befejeztem az iskolát, még mindig profi szinten játszottam, de úgy éreztem, hogy a szenvedélyt az életben máshol kell, hogy keressem. Amikor lejárt a szerződésem a labdarúgó válogatottnál, elkezdtem edzeni.

Owen: Én otthagytam az iskolát, majd csatlakoztam a Royal Marines-hez (tengerészgyalogság), amely az egyik legjobb harci erő a világon. 17 éves koromban elvégeztem a világ legnehezebb katonai kiképzését. 2012-ben otthagytam a tengerészgyalogságot 4 év szolgálat után, ezután kezdtem el edzeni. A fitnesz modellkedést 3 évvel ezelőtt kezdtük el, miután megvolt az első fotózásunk. Röviddel ezután felvette velünk a kapcsolatot a „Muscle and Fitness”, hogy lenne- e kedvünk képeket készíteni a mi egyedi márkánkról. Azóta megjelentünk különböző nemzeti újságokban, hírességgel teli magazinokban, fitnesz magazinokban az Egyesült Királyságban és világszerte.

Lewis: Kidolgoztuk a Harrison Twins márkanevet, ami nem volt egyszerű, de tettünk érte, keményen dolgoztunk, hogy elérjük azt, ahol most vagyunk.

ÚGY HANGZIK, MINTHA TESTVÉRI RIVALIZÁLÁSBAN NŐTTETEK VOLNA FEL. EZ MEGMUTATKOZIK AZ EDZŐTEREMBEN IS?

Owen: Néha van köztünk egy kis testvéri rivalizálás, de remélem, hogy ez nem ártalmas. Ez hajt bennünket a kitűzött célok megvalósításához. Mivel a márka arra épül, hogy ikrek vagyunk, ezért mind kettőnknek jól kell kinéznünk, ezért egyformán edzünk és egyformán étkezünk.

Lewis: A rivalizálás köztünk különösen akkor tör a felszínre, amikor együtt edzünk. Ez egy ilyen beállítottság: „Nem engedem a testvéremnek, hogy legyőzzön,” ami már kiskorunk óta így működik. Emlékszem, amikor még iskolába jártunk, Owen mindig sprinter volt 100 méteres futásban, őt tartották a leggyorsabb fiúnak az osztályban. Én szintén sprinter voltam 400 méteren. Az utolsó éven szerettem volna versenyezni 100méteren, mert már elég volt a 400 méteres futásból. Owent legyőztem 5 ezredmásodperccel, amiért gyűlölt. Mint látható, van köztünk egy kis rivalizálás már iskolás korunk óta és ezt magunkkal hoztuk a mai napig. Ez nem olyan rossz. Az mindig jó, ha van valaki, aki arra ösztönöz, hogy jobban teljesíts.

MIT ÉLVEZTEK A LEGJOBBAN ABBAN, HOGY IKREK VAGYTOK, A FITNESZRE VETÍTVE?

Owen: Én nagyon élvezem a márkánk egyediségét. Úgy gondolom a világon jelenleg nincs még egy olyan mint mi, tetovált ikrek, akiknek a testtömeg zsírtartalma 6-7%.

MIBEN KÜLÖNBÖZTÖK AZ IKERTESTVÉRETEKTŐL?

Lewis: Nekem van egy meglehetősen problémamentes hozzáállásom az élethez, de ami a külsőt illeti, az én mellkasom jobban kiemelkedik, mint az övé.

Owen: Úgy gondolom a hasizmaim jobbak, mint a Lewisé, még ha ő ezzel valószínűleg nem is ért egyet. Tudom, hogy az ő mellkasa nagyobb, mint az enyém, ezt az egyet nem vehetem el tőle. A személyiségünk szempontjából egyformák vagyunk, de nem vesszük magunkat túl komolyan.

Ha érdekel, miket esznek az ikrek, amitől ilyen jó formában vannak, LAPOZZ!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: