A házaspár 9 év után végre kinyitotta a nászajándékát, amire az volt írva, hogy ne nyissák ki

Már. 26 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Az esküvő után az ifjú párok mindig boldogan bontogatják ki a nászajándékokat, amelyek – mondjuk ki őszintén – remélhetőleg az esküvő kiadásait fedezik ahelyett, hogy a háztartás kenyérpirító-készletét gyarapítják. Kathy és Brandon Gunn is izgatottan bontogatta a dobozokat és borítékokat, amelyek közül az egyik kilógott a sorból. Ezt a csomagot az egyik nagynénitől kapták, amelyre ez volt írva: 

“Ne nyissátok ki az első komoly nézeteltérésetekig!”

A pár megegyezett abban, hogy tiszteletben tartják a nagynéni, Alison kérését és addig nem nyitják ki, amíg ez be nem következik.

Kathy így nyilatkozott:

Természetesen a 9 év alatt voltak vitáink, veszekedéseink, ajtócsapkodások és olyan pillanatok is, amikor azt gondoltuk, feladjuk… de akkor sem nyitottuk ki a dobozt.

Őszintén úgy gondolom, hogy azért nem nyitottuk ki, mert az annak a jele lett volna, hogy elbuktunk. Az jelentette volna, hogy már nem tudjuk, mit kell tennünk ahhoz, hogy működőképesen tartsuk a házasságunkat. Arra sarkallt minket, hogy mindig értékeljük újra a nehéz helyzeteket. Tényleg itt az ideje kinyitni a dobozt? Ez lett volna a legrosszabb veszekedésünk? Ahogy Bill bácsi mondaná: “Mindig jöhet rosszabb”.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: