Hogyan lehetsz Te is csinos, fitt anyuka II. rész

ápr. 15 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Életmódváltásomnak nem csak a leadott kilóimat, hanem a jelenlegi szakmámat is köszönhetem. 2013 óta foglalkozom életmódváltókkal, azóta létezik 12 hetes életmód programom is, amit először tőlem láthattak a fogyni vágyók a közösségi oldalakon, neten. Mai napig nagyon sikeresen működik a program!
2014 óta tartok aerobik és piloxing órákat kicsike városomban és környékén. Az aerobikot sokan ismerik, de a piloxingot nem igazán. A piloxing box, dance, pilates… (erről egy külön cikkben fogok majd írni.)

Lemaradtál az I. részről? ITT elolvashatod!

2015-ben született harmadik gyermekem

Terhességem alatt egyetlen célom volt, hogy ne hízzak újra több, mint 20 kilót. Ez sikerült! Végig tornáztam a terhességem, hétfői napon volt az utolsó órám – amit én még nem tudtam – szerdai napon szültem. A doki nem hitte el! 🙂 Természetesen kímélően mozogtam és nagyon élvezte a kis pocaklakóm is. Táplálkozás terén nagyjából odafigyeltem, de amit megkívántam azt meg is ettem. 😉

Szülés után 4 héttel már újra órákat tartottam, de szintén fokozatosan, kímélően és hasizom gyakorlatokat 12 hétig nem végeztem, csak piloxing órákat tartottam eleinte (császáros volt mindhárom gyermekem, két hosszanti és egy bikini vonalas vágásom van). Vannak olyan anyukák, akiknek több időre van szükségük, hogy újra elkezdjenek mozogni és vannak olyan anyukák, akiknek kevesebb idő után is megy újra a mozgás, ha odafigyel! A védőnőnk természetesen nem helyeselte, hogy már órákat tartok, de pl. a hasi UH-on a doki azt mondta, nagyon jól csinálom és ne hallgassak senkire se… Tudni kell, hogy nekem szülés után 3 héttel egy nagyon durva epegörcs rohamom volt, amivel pár vizsgálaton voltam és kiderült, hogy gyárilag hibás az epém, a kijáratnál van egy ‘S’ alakú lefűződés, amivel együtt kell élnem és bármikor begörcsölhetek, nem csak pl. a csokitól, ha nem attól is, ha gyorsan eszek vagy hirtelen vagy túl fűszereset… itthon mindig van cholagol, ami azonnal orvosolja a problémám.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: