Feszes, kerek, formás és feltűnő – így érd el az áhított hátsót

jan. 29 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Az alábbi összetett irányú gyakorlatsorral rendkívül hatékonyan formálhatod tested legerősebb és egyben legnőiesebb izmát!

Mitől lesz igazán kerek és feszes a női hátsó?

A válasz egyszerű: minden irányból kell támadni a kritikus testrészt, mivel farizmaid akkor fejlődnek megfelelően, ha különféle szögekből és változatos jellegű mozgásformákkal edzed. Cikkünkben olyan összetett irányú programmal ismertetünk meg, amely annyiban hatékonyabb a hagyományos guggolásoknál, hogy farizmod mellett a comb belső és külső részét egyaránt megdolgoztatja, magyarán megalapozzák az utad a kerek és szimmetrikus idomokhoz! A gyakorlatokat Ana Delia De Iturrondo IFBB bikini pro mutatja be.

 

GUGGOLÁSOK TERPESZUGRÁSOKKAL

Cél: fenék, comb, robbanékonyság

  • Keress egy tágasabb teret, és állj csípőszéles terpeszbe. Végezz guggolást, és könyököd behajlítva az öklöd húzd az állad alá, és végig a sarkadra támaszkodj.
  • Robbanékony, dinamikus mozdulattal ugorj előre kettőt úgy, hogy szintén guggolásba érkezz (comb a talajjal párhuzamos szint alá menjen), és közben folyamatosan nézz előre, ne hajtsd le a fejed.
  • Szintén robbanékony mozdulattal ugorj hátra kettőt, pontosan ugyanígy. Nehezítésképpen az álladhoz tarthatsz egy medicinlabdát is. Végezz 3 x 10 ismétlést. (1 ismétlésnek 2 előre- és 2 hátraugrás számítson

 

LAPOZZ!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: