Így szokj le a cukorról 10 lépésben!

máj. 13 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Tudtad, hogy ha elhagyod a cukrozott vagy édesítővel tunningol ételeket, akkor elmúlhat a migrénes fejfájásod és még egy csomó nyűgöd, amivel most együtt élsz?

Szokj le a cukorról és megváltozik az életed!

A testedet megszabadítod egy nagy nyomástól és érezni fogod, hogy több az energiád, könnyebb vagy. Kevesebb lesz a migrén, a kimerültség, a puffadás, a reflux, az ízületeid is javulni fognak. A stressz és a szorongás is enyhülni fog, jobban fogod magad érezni. Nem mellékes, hogy a cukorbetegségtől, a daganatos betegségektől és egy sor egyéb egészségügyi problémától mentheted meg magad, ha leszoksz a cukorról.

Sajnos a boltok tele vannak, cukrot tartalmazó élelmiszerekkel. Mindenben van már cukor! Javaslom, hogy legyen nálad a bevásárlásokkor nagyító és ne sajnáld az idődet az egészséged érdekében, nézd meg az összetevőket, mielőtt a kosárba teszed az élelmiszert.

 

Így szokj le a cukorról 10 lépésben:

1. nap – Határozd el magad!
Írd le magadnak és tedd jól látható helyre: Kiűzöm a cukrot az életemből, nem eszem több cukros ételt!

2. nap – Kezdj hozzá azonnal!
Takaríts a konyhában! Mindent, amiben cukor, fehér liszt és mesterséges édesítőszer, hidrogénezett zsíradék, nátrium-glutamát van, hajítsd ki!

3. nap – Ne feledd az italodban is van cukor!
Hagyd el teljesen a zéró üdítőket, az édesítőt a kávéból és a teából. Idd meg natúr, pici növényi tejjel. Ne igyál gyümölcsleveket sem! Még a 100%-os gyümölcsöt sem, és a házilag otthon facsart narancs is cukor! Ha vitamindús italra vágysz, igyál frissen facsart zöld zöldségleveket.

4. nap – Tudd meg mi az a fehérje, és minden étkezéshez fogyaszd!
Minden étkezésnél egyél tojást, dióféléket, halat, baromfihúst, vagy más húsokat!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: