Ilona igazán inspiráló sikertörténete, melyből Te is erőt meríthetsz!

jún. 01 | 1. oldal - fitnesslife.hu

2010-ben született második kislányom, 90 kilósan mentem szülni és szülés után sem lettem sokkal könnyebb, tartottam azt a 86-88 kilogrammot. Egy ideig nem is zavart, hisz elvoltam foglalva a két lányommal, de ugyebár csak jött az a fránya nyár és tükörbe is néztem néha!

 

Úgy döntöttem, hogy ennek vége!

Elkezdtem tudatosan étkezni és futni, természetesen meg is lett az eredménye. Viszont a bőröm állagával nem voltam elégedett, nem volt elég feszes így elkezdtem edzőterembe járni súlyzós edzésre, ami hétről-hétre egyre látványosabb volt. Annyira megfertőzött az edzőterem, hogy milyen csodálatos testet lehet formálni tudatosan odafigyeléssel, megfelelő étrenddel, hogy el se hittem volna, ha nem a saját testemen tapasztalom. Ismerősök-barátok kérdezték, hogy versenyre készülök talán, hogy ennyire nagy az elhivatottság?!! Csak mosolyogtam az orrom alatt, hogy én persze két gyerekes anyukaként, ugyan mááár……de azért nem ment ki a fejemből a gondolat és egyre jobban nem hagyott nyugodni.

Felbuzdulva segítséggel belevágtam végül, ami egyáltalán nem volt könnyű, sőt nagyon nehéz volt!!! Mindig minden közbe szólt: betegség-műtét, munka, család stb.

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: