Íme a bizonyíték: egy szép női test sem mindig tökéletes

jún. 22 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Ismét megmutatta egy modell, hogy miért nem szabad hinni a túlságosan tökéletes képeknek. Ne dőlj be az instagramos, tökéletesen beállított képeknek, hisz minden csak póz és megvilágítás kérdése. Nézd meg, mikre gondolunk:

 

Csalfa valóság

Számos írás született már arról, hogy a bombaformában lévő csinos modellek tökéletes, Instagramra feltöltött képei nagyon veszélyesek lehetnek a mentális egészségre nézve, többek között azért, mert a beállított képek láttán sokan irreális elvárásokat támasztanak magukkal szemben és nem tudják megfelelően értékelni a saját testi adottságaikat. Ezúttal egy holland fitneszblogger, Imre Çeçen mutatja meg a hamis tökéletesség és a valóság közti különbséget.

A közösségi oldalra feltöltött képein azt demonstrálja, hogyan szokott ülni alapjáraton egy medence szélén, hogyan pózolnak az instagram sztárok és mennyit is számít a megvilágítás.

Látványos a különbség, de láthatjátok, hogy az egyik képen a levegőben tartja a lábát a hölgy, feszített hassal,  a másikon pedig elernyesztve, rendesen ülve. Szóval Te se ijedj meg, ha leülsz a parton és szétterül a combod, nincs ezzel semmi baj, ez a természetes 🙂

 

 

Ezen a képen látható a különféle megvilágítás eredménye. Sokat lehet ám trükközni a fénnyel is, amit látjátok.. 😀

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: