Inspiráló interjú Paige Hathaway-el (+VIDEÓ)

aug. 10 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Paige Hathaway az egyik legismertebb és legsikeresebb fitness modell a világon, aki a fitnessen kívül vállalkozó is, versenyzőként bikini versenyeken vesz részt, valamint több száz embert motivál és irányít edzőként. Saját sikereivel segít az embereket motiválni és elérni a fitness világában felállított céljaikat. Emberek milliói az egész világról követik Paige-et a szociális hálókon – Instagram-on, Twitteren vagy a Facebookon, ahol rengeteg fényképet találhatunk a tökéletes alakjáról.

Néhány tudnivaló Paige Hathaway-ről

Születési év: 1987
Magasság: 162,5 cm
Súly: 55 kg
Születési helye: Minnesota, USA

Minnesotában nőtt fel. Paige még fiatalkorában elhagyta a kisvárost és fitness ikon vált belőle. Amerikában a szociális hálózatok online szenzációja és rengeteg nő példaképe. A fitnessben való elkötelezettsége eljuttatta a versenyekhez és olyan személyi edző vált belőle, aki motivál másokat is, hogy elérjék a saját célkitűzéseiket. A fotója megjelent több fitness magazin címlapján, mint például a Women´s Health és részt vett több bikini versenyen is. Paige számára viszont nem volt az élet mindig ilyen egyszerű – a gyermekkora nagyon kemény volt.

PAIGE HATHAWAY SIKEREI

• 2011 – Ronnie Coleman Classic Class C, 2. hely
• 2012 – NPC Oklahoma City Grand Prix Class B, 2. hely
• 2013 – NPC USA Championships Class D, 16. hely
• 2013 – NPC Junior USA Championships, 14. hely

 

PAIGE HATHAWAY – INTERJÚ

Hogyan váltál ilyen befolyásos fitness ikonná?
„Az utam nagyon nehéz volt, de megtettem mindent azért, hogy egészségesebb és boldogabb legyek önmagammal. Óriási bónusz a számomra, hogy férfiak és nők mentora lehetek, ami boldogságot és elismerést hozott a számomra. A legfontosabb viszont az, hogy azt csinálom, amit szeretek, és minden nap jól érzem magam.”

Mi vezetett ahhoz, hogy bekerülj a fitness világába?
„A jó személyi edző és a rossz szakítás kombinációja. Akkor még Oklahomában éltem és a tornával csak néha foglalkoztam. Az új helyi edzőteremben beszélgettem néhányszor az edzővel, aki bikini versenyekről mesélt, de akkor még nem gondoltam, hogy ez nekem való lenne. Aztán amikor a barátommal szakítottunk, szükségem volt rá, hogy az energiámat valami pozitívra fordítsam. Visszamentem az edzőhöz és készen álltam dolgozni magamon. A jó kondíció természetes és kiváló kiindulópont volt. Nagyon hamar beleszerettem a súlyemelésbe. Az edzőm nem csak azt mutatta meg, hogyan kell helyesen tornázni, de megtanított mindenre az edzéssel és a helyes táplálkozással kapcsolatosan.“

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: