Karácsonyi nyereményjáték – családod védelmében

nov. 27 | 1. oldal - fitnesslife.hu

KARÁCSONYI NYEREMÉNYJÁTÉK

 

A poszt lehetőleg egyszavas és a “ZSEBDOKTOR”-t tartalmazó válaszok elfogadhatóak, de egy megfejtésként értelmezhető szót tartalmaznia kell. A nyereményjátékban az összes értelmezhető hozzászóló között kerül kisorsolásra a nyeremény:

  • WIWE mobil kardiológiai eszköz. Mi is teszteltük, itt olvashatsz róla: http://fitnesslife.hu/wiwe-mobil-kardiologia.html 

A nyereményjáték 2017. december 19. 24:00 óráig tart. A sorsolás és a nyertesek kiértesítése a következő napon történik.

 

A nyereményjátékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy. 
A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

 

A nyeremény átvételének feltételei

A nyertest a Facebook-on elérhető nyilvános e-mail címére küldött levélben, illetve a Facebookon értesítjük nyereményéről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. Az szervező nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. Az szervező fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.

A játékban részt vevők beleegyeznek, hogy a Fitnesslife.hu Facebook oldalán nyilvánosan ismerteti a győztes nevét.

A játékban résztvevők vállalják, hogy nyerés esetén jogosultságukat személyazonosító okirattal igazolják, amennyiben arra szükség van.

 

A Szervező jogai

Az szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a fitnesslife.hu oldal a szervezőnek fel nem róható okból időszakosan nem érhető el.

Az szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni.

A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével A szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A szervező a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

 

Adatkezelés

A nyereményjáték során a szervező nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése, a Facebook minden felhasználó számára biztosított lehetőségek és szabályok alapján történik.

Információkérés

A játékkal kapcsolatos információ az alábbi e-mail címen kérhető: 

info [ kukac ] fitnesslife [ pont ] hu

Ha tetszett a cikk, oszd meg az ismerőseiddel!

Ez is érdekelhet: