Melyik formálja szebben az alakot: a kardió vagy a súlyzós edzés?

okt. 31 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Attól függően, hogy milyen típusú mozgást végzel, nagyon más eredményeket érhetsz el. Ezt nyilván már Te is tudtad. Most Rebecca mutatta be a saját példáján, hogy mi a különbség a csak kardio és a súlyzós edzések között – pontosabban a végeredmény között, ami a kinézetet illeti.

Kardio vs. súlyzós edzés

A fogyókúrát/diétát nagyon érdemes rendszeres testmozgással kiegészíteni, ez ugyanis nemcsak abban segít, hogy gyorsabban elérd a céljaidat, de az egészség megőrzéséhez és az alakformáláshoz is hozzájárul. Tulajdonképpen az egészséges életmód egyik alappillére.

Nem feltétlenül egyszerű azonban kiválasztani a számodra megfelelő mozgást. Szólnak érvek az olyan kardió jellegű mozgásformák mellett is, mint a futás, de akadnak olyanok is, akik az erősítő edzések, például súlyzózás áldásos hatására esküsznek.

Megmutatjuk, mire jutottak azok, akik kipróbálták mindkettőt és elmondjuk, mi áll a dolog hátterében!

Rebecca Catherine Smith általában fitnesz és egészséges táplálkozás témában oszt meg posztokat 107 ezer követőjével az Instagramon keresztül. A fiatal nő nemrégiben sokakat meglepett, amikor arról közölt képet, hogyan változott meg a teste, amikor kardióról súlyzós edzésre váltott.

Lapozz és nézd meg az elképesztően nagy különbséget!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: