Kiakadt a net a szülés után egy hónappal már kockás hasat posztoló anyukától

nov. 22 | 1. oldal - fitnesslife.hu

A terhessége alatt azért piszkálták, mert kicsi volt a hasa, most pedig azért, mert pillanatak alatt újra remek formában van. A fitnesz blogger Sarah Stage – akit legtöbben csak a kockás hasú anyaként ismernek, mert annyira lapos a hasa és még teljes idős terhesen is alig látszik rajta a másállapot – most sokakat kiborított szülés utáni képével. Nézd meg Te is:

Ez persze nem először történt meg vele, hiszen első gyermeke születése után, 2015-ben is hasonló reakciók érkeztek szülés utáni képére. A most már kétgyerekes anyuka ugyanis akkor és most is fantasztikusan néz ki.

Sokak szerint ez abnormális és rengeteg kritikát kapott az elmúlt napokban Instagram-oldalán. Még terhességi fotói kapcsán jegyezték meg páran, hogy szerintük a magzatnak például nem volt elég helye az anyaméhben, most pedig szülés után visszanyert alakját érte kritika. A hasa ugyanis lapos és izmos, mintha az elmúlt kilenc hónap meg sem történt volna. Ez pedig sokaknak feltűnt, akik nem is kímélték Sarah-t.

Vannak, akik szerint nagyon igazságtalan, hogy a blogger egy hónappal szülés után így néz ki, azonban Sarah nem hagyja, hogy az utálkozó hozzászólások elvegyék a kedvét, és tudja, hogy nagyszerűen gondját viseli mindkét gyermekének.

“Egészséges és boldog kisfiúért imádkoztunk, terveztünk és vágyakoztunk. Mindent megkaptunk, amit szerettünk volna, a családunk pedig most már teljes”

– írta Sarah az Instagramon, ahol láthatóan az embereket az sem zavarta kritizálása közben, hogy kisfia valóban egészségesen jött a világra. A hozzászólásokat olvasva ez tényleg lényegtelen volt a legtöbb rosszindulatú hozzászóló szerint, akik közül sokan azt sem értették, hogyan lehet az, hogy már egy hónappal a szülés után elérte terhesség előtti súlyát:

“Túlságosan is sovány. Ti is tudjátok, mennyire kétségbeesetten próbálta megtartani a hasizmait a terhesség alatt is, hogy egy hónappal a szülés után már így nézhessen ki. Ez teljesen valószínűtlen” – jbsgirl11.

 

Még nincs vége. Lapozz!

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: