Ez a fiatal nő lehet a világ legdögösebb matektanára

Júl. 11 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Egy diákja titokban levideózta, miközben órát tartott. Azóta elképesztően népszerű lett, az Instagramra tölti fel lélegzetelállító képeit a fiatal hölgy. Ismerjük meg a legdögösebb matek tanárt, Oksana Neveselayat.

Dögös matektanár

Oksana Neveselaya Minszkben, Belorussziában él és mostanság azzal robbant be a nemzetközi médiába, hogy kikiáltották a világ legdögösebb matektanárának. Aki megnézi  Instagram-oldalára feltöltött képeit, aligha vonhatja kétségbe ezt az állítást…

A csinos, hosszú szőke hajú, bájos arcú fiatal tanárnőnek több százezer lelkes követője van a közösségi oldalon, a számok pedig csak növekednek. Pedig Oksana semmi olyat nem tesz, amit bármelyik más pedagógus ne csinálna: teszi a dolgát, áll a tábla előtt, ír és magyaráz.

A látvány azonban magáért beszél. Valószínűleg neki nem sokat kell tennie ahhoz, hogy ébren tartsa a diákok érdeklődését.

Instagramján egyébként rengeteg képet találunk róla, amelyek azt bizonyítják, hogy láthatóan szeret utazni (többször pózol például egzotikus tengerparton, pálmafák között) és úgy általában élvezi az életet.

A kommentelők között pedig sokan azt kívánják, bárcsak annak a szerencsés osztálynak a helyében lennének, akiket ő avat be a matek rejtelmeibe. Azt nem tudni, van-e párja, mindenesetre nyilván rengeteg randifelkérést kap a hozzászólóktól is. 

Nézd meg a többi képet is a következő oldalon >>

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: