Íme, a legdögösebb nagyi – 60 évesen is fitt!

ápr. 05 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Bátran kijelenthetjük, hogy jobban néz ki a 60 éves Yazemeenah Rossi, mint az utcán szembejövő fiatal lányok/Nők többsége. Hogy miért van ez? A fitt idős hölgy elmondása szerint ennek az lehet az oka, hogy nekik már nem tartanak olyan intenzív testnevelés órákat, mint neki anno, a 90-es években. Esetleg a gyorskajákban vagy bármi másban is kereshetők ezek az okok, de mindez nem változtat a tényen, hogy Yazemeenah még nagyi korban is rettentő dögös. Sokan szeretnénk így kinézni, ennyi idősen, mint ő, valljuk be.

 

Fő a természetesség

Yazemeenah évtizedeken át harcolt a modellügynökségekkel, akik mind azt akarták, hogy 12 éves korában őszbe fordult haját befestesse, de ő ellenállt. Mint mondja, a legfontosabb a természetesség, ez tartja fiatalon és szépen, és ez teszi alkalmassá arra, hogy akár nyolcvan-kilencven évesen is a fényképezőgépek elé állhasson.

Életem végéig modell leszek

mondta a Mail Online-nak Yazemeenah

De ez nem a modellkedésről szól, hanem a megtapasztalásról. A szépség, az energia megtapasztalása az, ami éltet minket.

Rossinak nemcsak a külseje, de az egész életformája a természetességen alapul. Nemcsak a kamaszkorától folyamatosan őszülő hajkoronáját nem hajlandó befesteni, de sminket is alig használ, a plasztikai beavatkozások pedig végképp szóba sem jöhetnek. Egy tengerparti bungalóban él Malibun, legfőbb társasága a kilátás az óceánra és a lágy, sós fuvallatok.

#iphoneonly #selfportrait #desertgarden #sandiego #

A post shared by Yazemeenah Rossi (@yazemeenahrossi) on

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: