Íme, a legdögösebb pankrátor csajok

Júl. 29 | 1. oldal - fitnesslife.hu

Szereted a pankrációt? Ha igen, akkor most egy szuper összeállítást láthatsz – ha nem, akkor most majd megszereted 😉 Íme a TNA legdögösebb vadmacskái a ringből!

 

Íme, a legdögösebb pankrátor csajok

Egy pillanatig se tévesszenek meg a kifinomult idomok, mert a bűbájos külső mögött valódi fenevadak rejtőznek! Ezek a lányok rendszeresen férfiakat is megszégyenítő edzéseket gyűrnek le, méghozzá nem csak kis súlyokkal! Lássuk a 8 legdögösebb pankrátor hölgyet:

8. SASHA BANKS

Mercedes Kaestner-Varnado ismertebb nevén Sasha Banks amerikai professzionális birkózó.2012-ben csatlakozott a WWE-hez Sasha Banks néven ahol sokáig az NXT részlegén volt látható azon RAW adásig ahol Becky Lynch és Charlotte mellett debütált a fő roster tagjai közé bejuttatva magát. A Battlegroundot követő RAW óta ahol Charlotte-ot legyőzte, viszont a Summerslam-en elbukta az övet. 

 

7. MADISON RAYNE

Brooke szerint Madison Rayne a mezőny leginkább alulbecsült szereplője, és valljuk be, ez igazán hízelgő bók a bajnok Brooke szájából. A Méhkirálynő egyébként maga is ötszörös bajnok volt, és most úgy tűnik, újra felfelé ível a teljesítménye.

 

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Ez is érdekelhet: